КІЛІЧЕНКО ОКСАНА ІВАНІВНА

кандидат педагогічних наук, доцент,

доцент кафедри педагогіки початкової освіти

 

 

Персональна інформаціяНаукові соціальні мережіКонтакти

Кіліченко Оксана Іванівна у 1979 році закінчила Івано-Франківський державний педагогічний інститут імені В.С. Стефаника, отримала диплом з відзнакою за спеціальністю «Початкова освіта» та здобула кваліфікацію вчителя початкових класів.

Працювала вчителем початкових класів у СШ № 10 міста Івано-Франківська.

Із 1984 року працює на кафедрі теорії та методики початкової освіти Прикарпатського національного університету імені Василя Стефаника.

У 1997 році захистила дисертацію на тему: «Підготовка майбутнього вчителя до педагогічної взаємодії з учнями молодшого шкільного віку».

У 2001 році отримала наукове звання доцента.

З 2016 року – доцент кафедри педагогіки початкової освіти.

Науковий ступінь: кандидат педагогічних наук.

Науковий доробок: автор понад 100 наукових і навчально-методичних праць, учасник Міжнародних і Всеукраїнських науково-практичних конференцій, співавтор колективних монографій та наукових статей.

Сфера наукових інтересів: підготовка кваліфікованого вчителя початкових класів, організація педагогічного процесу в початковій школі

Навчальна діяльність: забезпечує викладання навчальних дисциплін: «Загальні основи педагогіки із вступом», «Дидактика», «Теорія виховання», «Організація педагогічного процесу в початковій школі», «Педагогічна майстерність», «Актуальні проблеми початкової освіти».

Організаційна діяльність: зав.секцією «Педагогіка», організатор Всеукраїнської інтернет-конференції для молодих науковців та студентів «Розвиток особистості молодшого школяра: сучасні реалії та перспективи».

http://orcid.org/0000-0001-5641-5481

https://scholar.google.com.ua/citations?user=zwm311YAAAAJ&hl=uk

https://www.researchgate.net/profile/Oksana_Kilichenko

ДВНЗ «Прикарпатський національний університет імені В. Стефаника»

Педагогічний факультет

кафедра педагогіки початкової освіти

м.Івано-Франківськ, вул.Бандери, 1, 308 каб.

E-mail:oksana.kilichenko@pnu.edu.ua

Тел.: +380342-75-09-12