Завідувач кафедри педагогіки початкової освіти професор Оліяр М.П. та доцент Матвеєва Н.О. організували та провели зустріч з 9-класниками ліцею № 17 міста Івано-Франківська

16 листопада 2021 року Завідувач кафедри педагогіки початкової освіти професор Оліяр М.П. та доцент Матвеєва Н.О. організували та провели зустріч з 9-класниками ліцею № 17 міста Івано-Франківська за підтримки директора Герасимчук С.Я., учителя української мови та літератури Федорів О.М. Упродовж зустрічі організатори ознайомили старшокласників з спеціальностями, які можна здобути у Прикарпатському національному університеті; розкрили особливості професійної освіти майбутнього фахівця та її значення у розвитку особистості.

         Під час зустрічі майбутні випускники ліцею долучилися до активного обговорення актуальних питань щодо здобуття вищої освіти після закінчення навчального закладу. Учні, намагаючись визначити пріоритетні напрямки власної траєкторії професійного розвитку у майбутньому, ставили запитання про найбільш затребувані професії сьогодення та можливості вступу на навчання у ЗВО. Зустріч відбувалася у теплій атмосфері й залишила приємні враження від спілкування старшокласників з викладачами.