КОЛЕКТИВНА МОНОГРАФІЯ «НОВА УКРАЇНСЬКА ШКОЛА В ГІРСЬКОМУ РЕГІОНІ УКРАЇНИ: ТЕОРІЯ, ПРАКТИКА, ДОСВІД»

Колектив викладачів кафедри педагогіки початкової освіти спільно з авторами з інших структурних підрозділів Прикарпатського національного університету імені Василя Стефаника підготував монографію «Нова українська школа в гірському регіоні України: теорія, практика, досвід». Це чергова колективна наукова  праця в межах проєкту «Гірська школа. Стан. Проблеми. Перспективи розвитку» та  науково-дослідної теми «Розвиток особистості молодшого школяра в умовах гірського середовища»  (державний реєстраційний номер: 0113U005200).

Колективна монографія присвячена розгляду теоретичних і практичних аспектів реалізації концепції Нової української школи в гірському регіоні України. Розкрито наукові підходи та принципи підготовки майбутніх учителів до роботи в освітньому просторі Нової української школи. Проаналізовано досвід впровадження освітніх інновацій у школах гірського регіону України, а також стратегії психологічного супроводу освітнього процесу в НУШ.

Монографія розрахована на широке коло читачів – магістрантів, аспірантів, докторантів, викладачів педагогічних університетів, науковців.