ВІДБУВСЯ НАВЧАЛЬНО-МЕТОДИЧНИЙ СЕМІНАР КУРАТОРІВ 2 КУРСІВ

11.03.2021 року відбувся навчально-методичний семінар кураторів 2 курсів, у якому взяла участь доцентка кафедри педагогіки початкової освіти Копчук-Кашецька Марія Степанівна.

Завідувачка лабораторії Романкова Лілія Миколаївна ознайомила присутніх із основними напрямами і видами діяльності лабораторії виховної та психолого-педагогічної роботи. Доповідачка звернула особливу увагу на організаційно-інформаційне та методичне забезпечення виховної та психолого-педагогічної діяльності, актуалізувала проблему психолого-педагогічного супроводу освітнього процесу у закладах вищої освіти, який включає діагностику навчально-виховного процесу, організацію діяльності кураторів академічних груп і організацію просвітницької та профілактичної роботи із здобувачами вищої освіти. Також Лілія Миколаївна представила модель організації психолого-педагогічної діяльності у Прикарпатському національному університеті імені Василя Стефаника. Доповідь доповнювалася змістовними слайдами.

Присутні подякували організаторам за цікавий семінар та побажали успіхів у організації заходів, спрямованих на створення комфортного  освітнього простору та ефективної  академічної комунікації між усіма учасниками освітнього процесу  в університеті.