Відбулася профорієнтаційна онлайн-зустріч з випускниками Верховинського ліцею №1, Середньоберезівського та Яблунівського ліцеїв

12 квітня 2021р. викладачі кафедри  педагогіки початкової освіти провели зустріч із випускниками Верховинського ліцею №1, Середньоберезівського та Яблунівського ліцеїв.

Модератори зустрічі − професори кафедри Оліяр М.П., Цюняк О.П., доценти Довбенко С.Ю., Ілійчук Л.В., Копчук-Кашецька М.С.

Зустріч розпочалася із перегляду відеозвернення доктора політичних наук, професора, ректора Прикарпатського національного університету імені Василя Стефаника І.Є. Цепенди до випускників.

Завідувач кафедри  професор Оліяр М.П. окреслила переваги професії вчителя початкової школи, запросила учнів та вчителів взяти участь у  Всеукраїнській науково-практичній конференції «Психолого-педагогічні аспекти творчості Василя Стефаника (до 150-річчя від дня народження)», зокрема, запропонувала майбутнім абітурієнтам стати учасниками конкурсу студентських творчих робіт з теми «Василь Стефаник і сучасність».

У межах онлайн-зустрічі викладачі кафедри ознайомили абітурієнтів із  спеціальностями, які можна здобути у Прикарпатському національному університеті імені Василя Стефаника, зокрема, на педагогічному факультеті; озвучили правилами прийому на навчання.

На завершення зустрічі викладачі подякували керівникам, учителям та учням ліцеїв за участь у заході, відповіли на запитання випускників та надали їм інформацію щодо можливості отримання щотижневих консультацій з питань вступу-2021.