Чергова профорієнтаційна зустріч викладачів кафедри педагогіки початкової освіти з випускниками ЗЗСО

14 квітня 2021 відбулася чергова профорієнтаційна зустріч викладачів кафедри педагогіки початкової освіти з випускниками ЗЗСО. Про переваги здобуття освіти у Прикарпатському національному університету імені Василя Стефаника, зокрема на Педагогічному факультеті, цього разу дізналися учні 10-11 класів Двиняцького ліцею Дзвиняцької ОТГ Івано-Франківської області.

Завідувачка кафедри педагогіки початкової освіти проф. М.П.Оліяр наголосила на важливості професії вчителя початкової школи, перспективах майбутнього працевлаштування, а також тих можливостях, які надає університет для освіти й кар’єрного зростання, розкрила зміст освітньої програми «Початкова освіта» першого (бакалаврського) освітнього рівня і запросила вчителів та учнів до участі в конференції «Психолого-педагогічні аспекти творчості Василя Стефаника».

Модераторка зустрічі доц. Л.Б.Наконечна ознайомила випускників з умовами вступу на спеціальність «Початкова освіта» і тими інтернет-ресурсами, які репрезентують діяльність ПНУ, педагогічного факультету і кафедри педагогіки початкової освіти.

Доц. Г.А.Русин привернула увагу випускників ліцею до перспектив їхнього творчого розвитку у стінах педагогічного факультету, розповіла про дозвілля студентів і можливості фахового вдосконалення в університетах-партнерах ПНУ.