Хресна дорога на педагогічному факультеті

Вже стало доброю традицією в часі Великого посту на педагогічному факультеті Прикарпатського університету імені Василя Стефаника проводити «Тиждень Духовної Віднови», організатором якого є кандидат педагогічних наук, доцент кафедри педагогіки початкової освіти Марія Копчук-Кашецька.

   В рамках цієї події 23 квітня цього року проведено Хресну дорогу (в режимі онлайн), яка дала можливість студентам та викладачам закладу до роздумів, розважань та прослави Страждань Ісусових та пригадати собі величну любов Отця: «Бог-бо так полюбив світ, що Сина свого єдинородного дав…» (Йо 3:16). Кожна зі стацій супроводжувалася демонстрацією ікон із зображеннями Страстей Господніх.

   Відправа «Хресної Дороги» надихнула присутніх своїм глибоким духовним змістом та пісенним супроводом семінаристів ІФДС/ІФА.

На завершення духовної програми оцець М.Віхоть у своїй проповіді наголосив про безмежну ціннісь Ісусової Хресної Жертви для кожного з нас.

Викладачі та студенти щиро дякують о.Михайлу та семінаристам за їхню добру місію, в часі якої вони проповідують цінність людського життя, плекають духовність молоді.