Професорка кафедри педагогіки початковї освіти Деркачова О. С. провела відкриту лекцію «Українська мова у «цифрі» для студентів Таврійського державного агротехнічного університету (м. Мелітополь).

22 вересня професорка кафедри педагогіки початковї освіти Деркачова О. С. провела відкриту лекцію «Українська мова у «цифрі» для студентів Таврійського державного агротехнічного університету (м. Мелітополь). Такі заходи є традиційними у ТДАТУ і проходять в рамках програми академічної мобільності та діяльності Вищої школи професійної майстерності.

Лекцію було організовано викладачами кафедри суспільно-гуманітарних наук, професоркою Тетяною Шаровою та доценткою Аліною Землянською, за підтримки керівництва університету, деканеси факультету економіки та бізнесу, доцентки Ганни Ортіної, та деканеси факультету агротехнологій та екології, доценткиа Ірини Іванової.

Відтак студенти першого курсу спеціальностей «Геодезія та землеустрій», «Публічне управління та адміністрування», «Туризм» та «Готельно-ресторанна справа», які вивчають дисципліну «Українська мова (за професійним спрямуванням)», змогли ознайомитися з Інтернет-ресурсами, що допомагають вдосконалити свій рівень володіння українською мовою, відповідними освітніми платформами, спробувати свої сили в онлайн-тестуванні, а також з можливостями Instagram та Youtube у вивченні державної мови.