Десять кроків до щастя

1 грудня професор кафедри, проректор з науково-педагогічної роботи Галина Михайлишин та викладачі кафедри Наталія Сабат, Надія Сабат взяли участь у відкритті корпоративного соціально відповідального проєкту Прикарпатського національного університету імені Василя Стефаника «Наше здоров’я». Дійство відбувалося в Центрі інноваційних освітніх технологій «PNU EcoSystem» у режимі онлайн.
Відкриття проєкту розпочалося із привітань ректора університету Ігоря Євгеновича Цепенди.
З онлайн-лекцією на тему «Covid-19: що це таке і як з ним бути?» виступив завідувач кафедри біохімії та біотехнології, професор Володимир Лущак, у якій розкрив низку актуальних для всіх питань. Позитивного настрою учасникам додали поради професора зробити 10 кроків до щастя: «1. Ненавидь менше, люби більше. 2. Хвилюйся менше, танцюй більше. 3. Бери менше, давай більше. 4. Споживай менше, створюй більше. 5. Хмурся менше, посміхайся більше. 6. Говори менше, слухай більше. 7. Бійся менше, пробуй більше. 8. Суди менше, приймай більше. 9. Дивись менше, роби більше. 10. Жалійся менше, цінуй більше».
Пізнавальним та корисним було онлайн-заняття з лікувальної гімнастики (дихальні вправи, вправи для хребта) від доцента кафедри фізичної терапії, ерготерапії Лілії Войчишин.
Запрошуємо всіх долучатися до наступних зустрічей, адже в сучасних умовах так важливо піклуватися про власне здоров’я.