СТАРТУВАЛИ КУРСИ АНГЛІЙСЬКОЇ МОВИ

Другий рік поспіль кандидатки педагогічних наук, доцентки кафедри педагогіки початкової освіти Тетяна Близнюк і Катерина Фомін організовують  інтенсивні курси англійської мови для підготовки студентів до вступу в магістратуру, зокрема, складання Єдиного вступного іспиту (ЄВІ).  Базою для реалізації цього проєкту є Центрі інноваційних освітніх технологій “PNU EcoSystem” Прикарпатського університету.

Зі слів декана педагогічного факультету Оксани Кондур, «ці курси не лише сприяють підготовці випускників бакалаврату до вступу у магістратуру, але й є ефективною діяльністю профорієнтаційного спрямування».

Викладачки університету Тетяна Близнюк і Катерина Фомін працюють за авторською методикою із завданнями, наближеними до тих, які передбачені програмою ЄВІ. Як зауважує організаторка курсів Тетяна Близнюк, «досвід показав, що така робота допомагає нашим студентам успішно скласти ЄВІ з англійської мови, адже навчання спрямоване на розвиток у студентів англомовної компетентності через призму удосконалення усіх мовленнєвих навичок».