Викладачі кафедри педагогіки початкової освіти продовжили системну профорієнтаційну роботу в ЗЗСО

2 квітня 2021 р. викладачі кафедри педагогіки початкової освіти провели чергову профорієнтаційну зустріч в режимі відеоконференції з випускниками ЗЗСО. Модератор зустрічі – доцент К.В. Фомін.

Завідувач кафедри, професор М.П. Оліяр запросила учнів 11 класу на навчання на педагогічному факультеті Прикарпатського університету, розкрила переваги професії вчителя початкової школи, зміст та особливості освітньої програми першого (бакалаврського) рівня спеціальності «Початкова освіта», перспективи майбутнього працевлаштування, а також можливості для освіти й кар’єрного зростання, які забезпечує університет.

Професор О.Б. Будник ознайомила присутніх із роботою Центру інноваційних освітніх технологій «PNU EcoSystem» Прикарпатського університету, новітніми підходами в підготовці майбутніх педагогів, підвищенні кваліфікації працівників сфери освіти, шляхами забезпечення мобільності викладачів та студентів.

Доценти Т.О. Близнюк та К.В. Фомін розкрили можливості для поглибленого вивчення англійської мови в університеті з використанням інноваційних освітніх технологій. У ході зустрічі було проведено анонімне онлайн-анкетування випускників, за результатами якого з’ясовано, що значна кількість учнів планує навчатися в Прикарпатському університеті, а їхній вибір є свідомим.

Доцент Л.Б. Наконечна запросила вчителів та учнів ліцею взяти участь у Всеукраїнській науково-практичній конференції «Психолого-педагогічні аспекти творчості Василя Стефаника (до 150-річчя від дня народження)», у рамках якої буде проводитися конкурс учнівських есе та творчих робіт із теми «Василь Стефаник і сучасність».