Кафедра – співорганізатор Всеукраїнської науково-практичної конференції

Кафедра педагогіки початкової освіти спільно із кафедрою теорії та методик початкової освіти Кам’янець-Подільського національного університету імені Івана Огієнка виступила співорганізатором
ІІ Всеукраїнської науково-практичної конференції  «Українська та іноземні мови в початкових класах: актуальні проблеми й інноваційні технології навчання», яка відбулася    21-22 березня 2019 року.

Наукова проблематика конференції включала питання теорії і практики навчання української та іноземних мов у початковій школі, особливостей формування комунікативних компетентностей молодших школярів на уроках української та іноземних мов, інноваційних технологій навчання й розвитку здібностей учнів на уроках української та іноземних мов у початкових класах,формування та пропедевтики читацької компетентності молодших школярів,  неперервної мовної освіти в  Україні,  фахової підготовки вчителів для забезпечення мовної освіти в початковій школі.

У конференції взяли участь завідувач кафедри, доктор педагогічних наук М.П.Оліяр, доценти О.І.Кіліченко, О.П.Цюняк, М.С.Копчук-Кашецька, С.Ю. Довбенко, викладач С.М. Сидорів та ін.