Профорієнтаційна робота з випускниками Івано-Франківської ЗОШ №18

Кафедра педагогіки початкової освіти бере активну участь у всіх профорієнтаційних заходах, організованих ДВНЗ «Прикарпатський національний університет імені Василя Стефаника».

4 грудня 2019 року відбулася зустріч з учнями одинадцятих класів Івано-Франківської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 18. Так, Олег Довгий, котрий представляв кафедру педагогіки початкової освіти, ознайомив присутніх із особливостями спеціальності «Початкова освіта». Він зазначив, що на факультеті є значна кількість місць для навчання за кошти держави, а, отже, можливість отримувати звичайну або підвищену стипендії; цікавим є навчання (постійні зустрічі з відомими людьми (письменниками, акторами, священнослужителями, ..), поїздки та походи); можливості отримання подвійних дипломів; можливості навчання в магістратурі та аспірантурі; перспективи працевлаштування; можливості заочного навчання та навчання за індивідуальним графіком та інші.

Випускники отримали профорієнтаційні матеріали (буклети, календарики). Особливо зацікавилися спеціальністю «Початкова освіта» учні  філологічного класу, котрі планують продовжувати навчання на факультеті за означеною вище спеціальністю.