ВСТУПНА КАМПАНІЯ – 2020: ВИКЛИКИ І ДОСЯГНЕННЯ

Цьогорічна вступна кампанія дала нам змогу ще раз пересвідчитись, що ми можемо працювати ефективно навіть в умовах карантину. Це було своєрідним викликом для всіх нас. Вступна кампанія потребувала не лише величезних фізичних зусиль та надмірного емоційного навантаження, але й вимагала нових підходів для реалізації поставлених цілей і вирішення непростих завдань.

Для чіткого розуміння масштабів здійсненої роботи наведемо деякі дані щодо кількості поданих заяв і зарахованих студентів на навчання. Для вступу на факультет було подано 2.118 заяв, серед яких – 1.190 на денну і 928 на заочну форму навчання. Внаслідок злагодженої роботи відбіркової комісії було зараховано 715 абітурієнтів, з яких на денну форму 259 і на заочну 456 студенти.

Цього року реєстрація заяв вступників у базі ЄДЕБО на факультеті здійснювалась членами відбіркової комісії, а це більше 1 тисячі заяв на ОР «магістр» та «бакалавр» на основі молодшого спеціаліста. На навчання було зараховано 341 магістр та 168 бакалаврів на старші курси. Щодо вступу на ОР «бакалавр» на базі повної загальної середньої освіти, то було подано 1.040 заяв. Зараховано на навчання 206 абітурієнтів, з яких на місця державного замовлення – 69 студентів із найвищим конкурсним балом 193,44.

ЩИРО ВДЯЧНІ ВИКЛАДАЧАМ КАФЕДРИ ПЕДАГОГІКИ ПОЧАТКОВОЇ ОСВІТИ – доцентам Любомирі Ілійчук, Галині Русин, Олегу Довгому, старшому лаборанту Наталії Котурбаш – ЗА СПРАВДІ ПОДВИЖНИЦЬКУ УСПІШНУ РОБОТУ ПІД ЧАС ВСТУПНОЇ КАМПАНІЇ!