Шкільне підприємство “ЕТНО-КОД”

Шкільне підприємство “ЕТНО-КОД” – ще один успішний проєкт АГЕНТІВ ЗМІН

Результати проєкту зі створення соціального шкільного підприємства «Етно-код» на базі Отинійського ліцею презентували цими днями. Над створенням проєкту працювали фахівці Проєктно-освітнього центру “АГЕНТИ ЗМІН” Прикарпатського університету, тренери-консультанти Тетяна Мигович та Тетяна Солоджук разом з командою Отинійського ліцею. Безпосередніми виконавцями проєкту виступили вчителі загальноосвітнього навчального закладу Валентина Барчук, Ольга Процак та учні 8-11 класів.

“Ми вирішили взяти участь у конкурсі проєктів з організації шкільного підприємництва від Фонду Східної Європи. І завдяки фахівцям АГЕНТІВ ЗМІН Прикарпатського університету ми перемогли в проєкті і заснували в ліцеї соціальне шкільне підприємство “Етно-код”. Тетяна Мигович та Тетяна Солоджук супроводжували наш проєкт від його написання до реалізації, за що їм щиро вдячні. Приємно, що маємо такого надійного партнера – Прикарпатський університет”, –  зазначила директорка ліцею Наталія Гринів.

Учасники заходу під час презентації висловили слова підтримки подальшого розвитку соціального шкільного підприємства, який сприятиме як удосконаленню підприємницьких здібностей його учасників, так і поширенню української культури. “Добре партнерство з вашим освітнім закладом принесло високий результат. Сподіваємося, що у вас з’являться нові ідеї і нові проєкти, які ми зможемо реалізовувати і надалі», – сказала фахівчиня АГЕНТІВ ЗМІН Тетяна Солоджук.

«Проєкт «Створення соціального шкільного підприємства «Етно-код» на базі Отинійського ліцею» реалізується у межах проєкту «Заснування соціальних шкільних підприємств у сільській місцевості та малих містах України для заохочення молоді до соціального підприємництва у Івано-Франківській, Житомирській і Донецькій областях».