Відбулася відкрита лекція-конференція зі студентами 2 курсу

22.03.2021 відбулося відкрите лекційне заняття у формі конференції зі студентами 2 курсу педагогічного факультету денної форми навчання на тему: «Самостійна навчально-пізнавальна діяльність молодших школярів» (доцент Матвеєва Н.О.). На парі студенти аналізували завдання сучасного реформування освіти; розкривали різні аспекти проблеми, полемізували щодо вибору ефективних шляхів підвищення якості самостійної пізнавальної діяльності молодших школярів.

Важливо, у полі зору студентів був не лише педагогічний вектор даного питання, а й наукові підходи вчених-психологів, соціологів, філософів до питання самоосвіти та саморозвитку особистості, чинників впливу на формування людини нової епохи.

До активного обговорення означених питань долучилися викладачі кафедри педагогіки початкової освіти (Довбенко С.Ю., Благун Н.М., Сливка Л.В. Кіліченко О.І., Русин Г.А. та інші). Відкрита лекція-конференція, яка була проведена у позитивній атмосфері конструктивного діалогу й співпраці викладачів та студентів, засвідчила інтерес майбутніх фахівців до обраної професії, прагнення надалі розвиватися та вдосконалювати педагогічні здібності.