Викладачі кафедри продовжують профорієнтаційну роботу в ЗЗСО

21. 04. 2021р. доцентка кафедри педагогіки початкової освіти Прикарпатського національного університету імені Василя Стефаника Лариса Сливка і магістрантка спеціальності «Початкова освіта» Наталія Котурбаш провели профорієнтаційну онлайн-зустріч з учнями 11-Б класу Ліцею №12 імені Івана Франка Івано-Франківської міської ради.

Л. Сливка репрезентувала відеозвернення до майбутніх абітурієнтів ректора ПНУ Ігора Цепенди, ознайомила випускників із інтернет-ресурсами, які репрезентують діяльність університету, педагогічного факультету і кафедри педагогіки початкової освіти, анонсувала умови вступу на спеціальність «Початкова освіта». Н. Котурбаш продемонструвала створений Центром студентського розвитку ПНУ фільм про сприятливу для навчання та активного і цікавого дозвілля інфраструктуру університету, розповіла випускникам ліцею про стипендіальне забезпечення здобувачів освіти у ПНУ.

Модератори зустрічі висловлюють подяку заступнику директора ліцею Міщенко Ганні Михайлівні та класному керівнику 11-Б класу Федоришин Оксані Миколаївні за сприяння в організації зустрічі, а учням – за приємне спілкування і плідну співпрацю!