Професорка кафедри Деркачова О. С.взяла участь у презентації проєкту «Ворота в Центральні Горгани: міжкультурний діалог на польсько-українському прикордонні» у рамках транскордонного співробітництва «Польща – Білорусь – Україна 2014-2020»

Професорка кафедри Деркачова О. С. 12 листопада взяла участь у презентації проєкту «Ворота в Центральні Горгани: міжкультурний діалог на польсько-українському прикордонні»  у рамках транскордонного співробітництва «Польща – Білорусь – Україна 2014-2020», який реалізовують Прикарпатський національний університет імені Василя Стефаника, Вища державна професійна школа у Хелмі (Польща) та Брошнів-Осадська ОТГ. Його було представлено під час міжнародної конференції «Міжкультурний діалог на польсько-українському прикордонні: питання культури бойків», модераторкою якої виступила Ольга Деркачова.

Головна мета проєкту – популяризувати історико-культурну спадщину бойківського регіону польсько-українського прикордоння, посилити міжкультурні зв’язки.

12 листопада відбулася стартова конференція проєкту, на якій проходила адміністративна зустріч партнерів,  а також дискусії, що стосувалися міжкультурного діалогу на польсько-українському прикордонні, культурних та туристичних перспектив транскордонних питань бойків.