ГУРТКІВЦІ «НАУКОВОГО ХАОСУ» ОРГАНІЗУВАЛИ ВІДКРИТЕ ОНЛАЙН-ЗАНЯТТЯ ДЛЯ СТАРШОКЛАСНИКІВ

24 листопада 2021 року доцент кафедри педагогіки початкової освіти Матвеєва Н.О. провела відкрите онлайн-заняття творчої групи студентів «Науковий хаос», на який було запрошено викладачів педагогічного факультету та старшокласників шкіл (Усть Чорнянської ЗСО 1-3 ст., Ямницького ліцею, Микитинецького ліцею, Олешанського ліцею, Івано-Франківських ліцеїв №№10, 15, 20).

Упродовж заняття студенти розповідали про особливості обраного фаху, популяризували педагогіку як науку та мистецтво, ділилися своїми знаннями, демонстрували здібності та таланти. Разом з присутніми гостями учасники творчої групи розв’язували різноманітні завдання (ребуси, кросворди, вправи на платформі LearnApp тощо), демонстурвали свої уміння та навички використання інновацій та технологій (презентації, мультиплікаційні фільми та відео-ролики про професію вчителя, відомих науковців, педагогів-новаторів).

Зустріч відбулася в дружній атмосфері обміну думками та враженнями між учасниками заняття та старшокласниками щодо найбільш актуальних питань професійної підготовки фвхівця у вищій школі. Профорієнтаційне спрямування онлайн-заняття творчої групи «Науковий хаос» дозволило  зацікавити присутніх учнів шкіл професією педагога та можливостями здобуття вищої освіти у Прикарпатському національному університеті імені В.Стефаника.