ДНІ ДУХОВНОЇ ВІДНОВИ

Уже стало доброю традицією на педагогічному факультеті Прикарпатського національного університету імені Василя Стефаника напередодні Великодня проводити Дні Духовної Віднови. Модератором заходу є кандидат педагогічних наук, доцент кафедри педагогіки початкової освіти Марія Копчук-Кашецька.

З 12 по 14 квітня студенти та викладачі педагогічного факультету мали нагоду долучитися до низки запланованих заходів, у яких взяли участь і представники духовенства міста Івано-Франківська. У перший день духовної віднови на зустріч із молоддю завітав отець Михайло Віхоть, котрий поблагословив студентів та побажав, щоб кожний з них пережив впродовж тижня справжню віднову духовного життя і наблизився до Бога у складний для України час – час війни. Адже Дні духовної віднови є часом, в якому ми зупиняємось у цілковитій присутності Бога; це час, який допомагає нам зібрати всі наші духовні сили.

Повчальними були виступи братів-семінаристів Івано-Франківського Богословського університету імені Івана Золотоустого. Мельничука Володимира «Співчуття», «Таїнство сповіді», Нагорняка Нестора «Мужність», «П’ять умов доброї сповіді», Рудяка Дениса «Справедливість», «1-3 Божа Заповідь», Ткачишина Назара «Блаженні миротворці», «Значення Таїнства Примирення», Ярошка Івана «Подив», «4-10 Божа Заповідь».

Отець Михайло Віхоть побажав, щоб і надалі проведення таких Днів Духовної віднови наповнили серця молодих людей вірою, добротою, милосердям та прагненням пізнати живого Христа.