Студентки педагогічного факультету Наталя Шевчук і Тетяна Данилюк здобули диплом І-го ступеня на ІІ турі Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт зі спеціальності «Освітні, педагогічні науки»

26 – 27 квітня 2018 року в Дрогобицькому державному педагогічному університеті імені Івана Франка відбувся ІІ тур Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт зі спеціальності «Освітні, педагогічні науки».

Його проводили у два етапи: перший – рецензування робіт; другий – проведення підсумкової науково-практичної конференції.

Наукову роботу «Літературне краєзнавство Прикарпаття як чинник розвитку читацьких інтересів майбутніх магістрів» студентки 4 курсу Наталя Шевчук  і Тетяна Данилюк  виконали за керівництва доктора педагогічних наук, професора кафедри педагогіки початкової освіти Г.В. Білавич.

За результатами першого етапу наші студентки очолювали рейтинговий список наукових робіт, здобувши 193 з 200 можливих балів, з відчутним відривом (14 і більше балів) від інших учасників конкурсу.

До участі в другому етапі –  конференції  – було запрошено 14 учасників з різних закладів вищої освіти України.  Автори наукової роботи виступили зі змістовною доповіддю, яку супроводжували  презентаційними матеріалами, відповідали на запитання членів Галузевої комісії – знаних учених України. За результатами і цього етапу Наталя Шевчук і Тетяна Данилюк  здобули найвищу нагороду – диплом І-го ступеня.

Наші студентки повернулися не тільки з перемогою, а й набутим досвідом участі в такого роду наукових форумах. Вони надзвичайно вдячні професорсько-викладацькому складу Дрогобицького державного педагогічного університету імені Івана Франказа теплу атмосферу й доброзичливість,  а також за організацію змістовного  дозвілля, пізнавальні екскурсії.